Barbados

Storslagna grottor, tropiska skogar, vattensporter och romdestillerier varvas med långa, vita stränder och klart, blått vatten. Barbados lockar med gott om dags- och kvällsaktiviteter, från snorkling med sköldpaddor till u-båtsfärder.

Barbados_fruktbod_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Barbados_gata_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Barbados_strand_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Barbados_strand_med_palme_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Barbados_hus_på_klippa_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Barbados_strand_och_palm_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200
<
>

Barbados har, förutom gott om möjligheter till dykning och surfning, även aktiviteter på land såsom botaniska trädgårdar, cricketstadium och destillerier. Huvudstaden Bridgetown har gott om vackra gamla brittiska byggnader, från parlament till kyrkor, och gott om butiker. De äventyrssuktande kan simma med sköldpaddor, åka zipline över den tropiska skogen eller besöka undervattensgrottan Harrison’s Cave som har stalagtiter, stalagmiter, vattenpooler och vattenfall.

Musik- och jazzfestivaler på Barbados

Ett flertal musikfestivaler hålls på varje år, med musik som jazz, calypso och reggae. Matlagningen har influenser av de brittiska, indiska och afrikanska köken. Nationalrätten är flygfisk, och andra specialiteter inkluderar svärdfisk, haj och friterade fiskkakor.

Unika resetips om resor till Barbados

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.