Moçambique

Till Moçambique reser du om du önskar att göra så mycket eller så lite som möjligt – dyka, fiska, sola, bada, uppleva safari eller bara njuta av långa sköna, lata dagar på stranden omgiven av svajande palmer. Landet har en alldeles särskild kombination av bush och kust. Förvänta dig paradis-stränder, blå himmel och värme.

resor_mocambique_strand3_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_strand2_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_strand_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_solnedgång_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_safarijeep_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_safari3_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_safari2_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_safari_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_maputo_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_fiskbåtar_nygren_lind_resebyrå resor_mocambique_fiskare_nygren_lind_resebyrå
<
>

Tyvärr strök mestadels av de vilda djuren med under inbördeskriget men tack vara lyckade naturvårdsprojekt och samarbeten med nationalparker i grannländerna, kan spännande safari även upplevas i Moçambique. I och med att safarin är ”nyare” här, kan du riskera att ha nationalparken för dig själv.

Under vatten i Moçambique

Landets undervattenvärld är välbevarad så ett dyk eller snorkling bör tas med i planeringen. Indiska Oceanens övärld och länder bjuder på dykmöjligheter i världsklass. Korallreven vid kusten är friska och du välkomnas av ett rikt djurliv – sköldpaddor, bläckfisk, delfiner, valhaj och djävulsrockor. Benguerra Island – måste upplevas personligt för att förstå hur obeskrivligt vackert, magiskt och romantiskt paradisön är. En bröllopsresa kanske?

Unika resetips om resor till Moçambique

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.