Bolivia är en höjdarresa - i dubbel bemärkelse! Spännande indiankultur, ett landskap som bjuder på allt från djungel och saltöknar till snöklädda bergstoppar. Äventyret börjar i La Paz ca 3 400 m.ö.h - Bolivias tredje största stad - innan resan fortsätter ut i landets hisnande naturlandskap.

Resor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---titicacasjönResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---bergstopparResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---platån-la-altoResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--öken-kaktusResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---lama-på-slättenResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---jeep-safari-saltsjöResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---sköldpaddaResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---jeep-safariResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---bolivia-invånare-lokalResor-till-Bolivia-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---bergstoppar-med-snö
<
>

La Paz, landets tredje största stad får inte glömmas bort. Staden ligger på platån La Alto och är en förort till staden. Rurrenabaque, som är en charmig djungelstad norr i Boliva och även knutpunkt för färder ut på Beni floden, attraherar äventyrare och djungel rafters från alla världens hörn som älskar naturliga utmaningar. Här provar ni på allt från piraya fiske, bad med delfiner och alligatorfångst – det vilda livet är påtagligt och eco turismen tydlig. Upplev Amazon och Inka arkeologiska platser.

Titicacasjön i Bolivia är världens högsta belägna sjö

Bergsklättrarens paradis i Bolivia är Potosi och tveklöst det mest populära. Den spektakuläre utsikten från högsta berget Huayna Potosi, sägs vara det vackraste i landet. Potosi är världens högsta stad som också är en given plats på Unescos världsarvslista. Solens och Inkafolkets födelseplats och platsen för fred och ro – Titicacasjön. Ta en lugn och skön båtresa, ta chansen att navigera på världens högsta belägna sjö, njut av det fridfulla och slappna av i själ och kropp. Titicacasjöns lugn smittar.

Unika resetips om resor till Bolivia

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.