En resa till USA blir som att gå in i världens största godisbutik – vad ska en välja? Här finns de största städerna i världen, sol och bad och äventyr i de klippiga bergen. USA kallas för drömmarnas och de hoppfullas land och det med rätta. Alla vill till the Big Apple och vi reser hit igen och igen – för att vi ”Love it!”.

<
>

De 50 delstaterna som utgör USA erbjuder alla tillresande något speciellt. En kontinent full av upplevelser och vänliga invånare. I söder ligger bland annat Arizona, Texas och Florida. Här finns storstäder som Phoenix, Houston, Dallas, Orlando och Miami. Stränder, öknar, palmer och solsken lockar såväl som ett spännande kök influerat av den mexikanska kulturen.

Res till västkusten och soliga Kalifornien i USA

Västkusten och soliga Kalifornien lockar med välkända städer som Los Angeles, surfvänliga San Diego och bohemiska San Francisco. I öst New York, Boston, Washington DC och Philadelphia. Skyskrapor, tunnelbanor, affärer, barer och restauranger trängs intill politiska byggnader. Separat från de alla, ute i Stilla Havet, ligger ögruppen Hawaii. Palmer, stränder, vulkaner, berg och vattenfall genomsyrar staten och lockar besökare från hela världen när det är dags för surftävlingar.

Unika resetips om resor till USA

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i USA

Visa mer