Uruguay, det inkilade landet mellan Argentinas långa pekfinger och Brasiliens grymma tumme. Förutom det behagliga klimatet året runt, har landet de mest färgsprakande och vackraste karnevalerna, du rivs lätt med i rytmen. De långa stränderna erbjuder landet ett spektakulärt djurliv utmed den atlantiska kusten.

Resor_Uruguay_Säl_Nygren_Lind_ResebyråResor_Uruguay_Montevideo_Nygren_Lind_ResebyråResor_Uruguay_Fiskebåt_Nygren_Lind_ResebyråResor_Uruguay_Fiskeby_Nygren_Lind_ResebyråResor_Uruguay_Ananas_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Besök torget Plaza Independencia och upplev den blomstrande huvudstaden Montevideos mest kända sevärdheter. Staden är en levande, eklektiskt plats med ett rikt kulturliv, du kan strosa runt i timmar! Sydamerikas minsta land har mycket att erbjuda för alla. Vad sägs om folkfyllda, livliga tangobarer eller en avkopplande ridtur i solnedgången?

Magiska solnedgångar på Colonia del Sacramento i Uruguay

Den harmoniska halvön Colonia del Sacramento där lokalmusiken spelas längs kullerstensgatorna, ligger Sydväst om Montevideo. Här omfamnas du av en varm och kärleksfylld atmosfär. Romantiska Rio de la Plata är ett fantastisk ställe att se solnedgångar från med din partner. Har du redan besökt det gamla historiska världsarvet och ätit god mat på en av halvöns mysiga restauranger, kan du ta färjan över till Buenos Aires, Argentina som bara ligger 50 km bort.

Unika resetips om resor till Uruguay

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.