Georgien

Grönt som Irland, högt som Himalaya. Georgien är en geografisk och kulturell brytpunkt. Mentalt Europa. Visuellt och smakmässigt rätt likt Asien. Världshistoriens första vin påstås ha framställts här. Det snirkliga alfabetet är också unikt och sägs ha tagit inspiration från druvklasarnas sökande färd mot solen.

resor_georgien_koriander_nyygren_lind_resebyrå Flodkryssning Frankrike resor_georgien_skylt_nyygren_lind_resebyrå resor_georgien_kruka_nyygren_lind_resebyrå resor_georgien_fikon_nyygren_lind_resebyrå resor_georgien_drinks_nyygren_lind_resebyrå resor_georgien_bakgård_nyygren_lind_resebyrå Resor_Italien_puglia_veg_Nygren_lind_resebyrå
<
>

Georgien har fullt av historia och kristnades under 300-talet efter Kristus. Georgien har under de senaste 30 åren genomgått dramatiska förändringar. Sedan Sovjetunionens fall har det gått från kaos och krig till vad det är i dag. Maten är dessutom närmast sensationellt välsmakande med mycket koriander, tomat och chili.

Besök vingårdar i Georgien

Gör en utflykt till Kaukasus i norr, besök en vingård och tillbringa tid i Tblisi med vår duktiga guide Ana. Georgien har en vidunderlig natur och invånarna är mycket gästvänliga. Maten är fantastiskt god och de odlar vin på gammaldags vis, som lagras i amforor och inte på vinfat.Perfekt resmål för den som är intresserad av mat, vin och den georgiska kulturen. Visste ni förresten att georgier anser att gäster är en gåva från gud.

Unika resetips om resor till Georgien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.