Aruba är en drömdestination för bröllopsresor med en mängd aktiviteter som hästridning, bergsklättring, segling, dykning, snorkling och windsurfing att välja mellan, vilket gör det till en perfekt plats för de som söker en oförglömlig upplevelse utöver den fantastiska utsikten.

Aruba_flamingos_Nygren_Lind_resebyråAruba_vit_strand_med_parasoller_Nygren_Lind_resebyråAruba_transport_Nygren_Lind_resebyråAruba_strand_Nygren_Lind_resebyråAruba_klart_vatten_Nygren_Lind_resebyråAruba_hoteller_vid_strand_Nygren_Lind_resebyråAruba_vit_strand_Nygren_Lind_resebyrå
<
>

Välkommen till paradiset i Västindien – Aruba, en ö med en unik mångfald av landskap. I söder hittar du vita sandstränder och turkost vatten, medan norra delen har ett strömt hav och en stenig kustlinje. Aruba är också känd för sina karakteristiska divi divi-träd och plana landskap. Här finner du några av Västindiens mest fantastiska stränder och öns stolthet är dess läge utanför orkanbältet.

En aktiv eller sol och bad resa till Aruba

På Aruba finns det en mängd spännande aktiviteter att upptäcka. Varför inte klättra upp på stenformationer eller snorkla bland skeppsvrak för att utforska undervattenslivet? För de som vill uppleva något annat kan besök på åsne- och strutsfarmar vara en rolig och unik aktivitet. En annan höjdpunkt på Aruba är att bestiga Haystack Mountain, som har 561 trappsteg, och njuta av en fantastisk utsikt över ön och ända bort till Venezuelas kust på en klar dag.

För de som vill koppla av på stranden finns det en strand för alla behov och aktiviteter på Aruba. Baby Beach och Boca Catalina är perfekta för snorkling, medan Hadikurari Beach är ett paradis för windsurfing. För surfare är Andicuri stranden ett måste. För de som vill bada och sola rekommenderas Druif Beach eller Rodgers Beach. Och varför inte välja ett boende precis vid stranden, som ett hotell eller en resort, och njuta av slöa morgnar på en solstol med efterlängtade morgondopp?

Unika resetips om resor till Aruba

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Vanliga frågor och svar om Aruba

Vad heter huvudstaden på Aruba?

Huvudstaden heter Oranjestad och är belägen på öns västra del och har cirka 30 000 invånare.

När är bästa tiden att åka till Aruba?

Bästa tiden att åka beror på dig och vilken temperatur du trivs bäst i. Det är varmt året om på Aruba och tack vare att ön ligger precis i utkanten av orkanbältet finns heller ingen direkt regnsäsong. Temperaturen ligger på runt 28 grader dagtid och vattnet håller ca 25 grader året om.

Var bor man på Aruba?

Du kan välja att bo på ett hotell eller resort som ligger på stranden. Nära till sköna dagar på stranden med härliga simturer i morgontimmarna.