Afrika

Afrika är en stor, mångfacetterad, spännande och vacker kontinent med otaliga spännande platser och upplevelser för den nyfikna resenären. Vad sägs om en rundresa i Sydafrika eller spännande och storslagna safaris i Botswana eller Kenya? Eller en resa som kombinerar safari, sol och bad i Tanzania? Bara för att nämna några…

<
>

Vi på Nygren & Lind har rest och reser mycket i Afrikas länder. Det ger oss viktiga erfarenheter och kunskaper när vi skräddarsyr resor för våra resenärer. När vi får förfrågan och önskemål om att uppleva det mest unika och storslagna i Afrika – trivs vi som bäst! Vi tar fram lämpliga flygförbindelser, landarrangemang med hotell, lodges och safaricamps, sevärdheter med ett stänk av unika inside-tips som gör din resa till Afrika så bra som du har tänkt.

Länderna i Afrika

Många tänker safaris när resan till Afrikas länder planeras. Botswana, Zimbabwe, Kenya och Tanzania förknippas ofta med safari men hur hittar du de minst turistiska? Vi har varit på många safaris och känner till de safaris som ger dig och ditt resesällskap mer privat umgänge med Afrikas vilda djur. En privat Tracker kan ge dig upplevelser och minnen du aldrig glömmer. Tanzania med Zanzibar ger den ultimata kombinationsresan med safari, sol, bad och livsnjutning. Oslagbart!

Unika resetips om resor till Afrika

Ring oss! Vi hjälper vi dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Afrika

Visa mer