Guadeloupe

Franskägd och tillhör EU – långt, långt bort från Europa. Detta beror på att Guadeloupe var Svenskägd en kort period för över 200 år sedan. Kreolska kulturen i en skön blandning med det franska märks av i det lugna och sköna tempot på öarna.

resor_guadeloupe_djurliv3_papegoja_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_natur_vattenfal_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_solnedgång_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_natur_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_djurliv3_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_djurliv2_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_djurliv_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_djurliv_natur3_nygren_lind_resebyrå resor_guadeloupe_djurliv_fåglar_nygren_lind_resebyrå
<
>

Regnskog, stränder och vulkaner gör Guadeloupe till ett av de mest upplevelserika och spännande resmålen i Små Antillerna. Den består av ett antal mindre öar och huvudstaden Basse-Terre ligger på den mer frodiga huvudön som är den vänstra vingen av fjärilen sätt från ovan. Östra vingen – Grand Terre erbjuder kritvita stränder med ståtliga och vajande palmer.

Kombinera öarna i Guadeloupe

Kombinera gärna Basse-Terre och Grand Terre när du reser till Guadeloupe. Båda öarna kommer ge dig en annorlunda resa fullspäckad med oförglömliga upplevelser. Sola, bada, snorkla, utforska, slappa – ett utmärkt koncept som passar på öarna. Pausa dagarna på mysiga franska kaféer med croissanter och baguetter och avsluta dagen med en kulinarisk gourmetupplevelse på en av många franska restauranger. Vi har varit där och vet precis hur du ska få en resa utöver förväntan.

Unika resetips om resor till Guadeloupe

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.