USA och Kanada

Nordamerika lockar med sitt överflöd av vacker natur, skyskrapor, pulserande världsmetropoler och gastronomiska kök med världskända sommelierer och konstnärer som trollar fram kulinariska konstverk. Upplev den kanadensiska vänligheten, vackra naturen, skidåkning i världsklass och den amerikanska extravagansen.

<
>

I USA och Kanada finns nästan allt. Från stränder och öken till bergstoppar och isvakar. Oavsett om semestern ska handla om shopping, teaterbesök, filmfestivaler, klättring, golf, surfing, skidåkning eller storstadspuls så finns det att uppleva här. USA har attraktiva destinationer som soliga Los Angeles, trendiga San Francisco, klassikern New York, pärlan Seattle och äventyrliga Alaska.

Resor till USA och Kanada ger dig allt

Bila längs Pacific Highway längsmed västkusten och stanna i Kalifornien, vandra i fascinerande Grand Canyon eller besök nationalparken Yellowstone och Mount Rushmore. Kanada har bland annat franska Quebec, smältdegeln Toronto, skidåkningsparadiset Whistler och lite av allt i Vancouver. Åk upp i CN Tower, upplev Niagarafallen, åk på valsafari på Victoria Island eller fiska och vandra i nationalparken Banff omringad av de kanadensiska klippiga bergen.

Unika resetips om resor till USA och Kanada

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i USA och Kanada

Visa mer