Asien

Asien är jordens största och folkrikaste världsdel med ett myllrande kulturliv, lång historia och fängslande traditioner. Kombinationer av resor med kultur, storstadsliv och sol och bad finns i mängder – det gäller att hitta just platserna, flygrutterna och de hotell eller resorts som passar för dina önskemål och efterlängtade semester.

Shanghai_Asien_resebyrå_1800x1200körsbärblommor_Asien_resebyrå_1800x1200varm_te_Asien_resebyrå_1800x1200Kambodja_Asien_resebyrå_1800x1200asien_rismakerk_från_luften_resebyråAsien_lyktor_resebyrå_1800x1200asien_cyklister_rismarker_resebyrå
<
>

Smaka och lukta på väldoftande kryddblandningar, lär känna andra kulturer, besök heliga platser och samtala med vänliga invånare. Asien är den största världsdelen och erbjuder något för alla. Här väntar storstäder, småbyar, öppna landskap, bergsutsikter, sjöar, floder och torg. Du kan besöka tropiska regnskogar och tillbringa lata dagar på Asiens många paradisstränder.

Länderna i Asien

Thailand är välkänd för de flesta och vi har själva rest i landet på kors och tvärs. Malaysia lockar också med oändliga kombinationer. Kuala Lumpur och Langkawi är ett populärt kombinationsval för storstadsliv och soltörstande resenärer som längtar efter vackra stränder. Önskas mer exotiskt och ”vilt” är Borneo ett alternativ. Vietnam lockar med sin vackra natur och Mekongfloden – de nio drakarnas flod – mynnar ut i Mekong deltat strax söder om Ho Chi Minh.

Unika resetips om resor till Asien

Ring oss! Vi hjälper vi dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Asien

Visa mer