Maldiverna

Maldiverna är ett paradis av tropiska öar med palmer, vita sandstränder och azurblått hav. Ett förträffligt ställe för snorklare och dykare som kommer för att se de berömda korallreven kring öarna och de färgrika fiskarna i havet. Ta gärna med barnen på resan till Maldiverna – de stortrivs.

<
>

Maldiverna välkomnar bröllopspar, nykära, livsnjutare, familjer med små och stora barn, unga och äldre och alla som bara njuter av att vara och önskar lata sig under semestern med sol, bad och god mat – detta är paradiset! Av totalt 1192 öar finns hotell och resorts i alla prisklassar på 90 av dem – det finns mycket att välja på.

Upplev Maldiverna med stora och små

Vi på Nygren & Lind har rest till Maldiverna och vet gott och väl vilken ö och hotell eller resorts du ska välja för att få maximalt ut av din drömsemester och som också stämmer överens med din resebudget. Aktiviteter i mängder för barnen gör att alla i familjen får en fantastisk resa tillsammans med minnen att dela för all framtid. Hör med oss vilka hotell eller resorts som passar för familjen oavsett storlek och intressen.

Unika resetips om resor till Maldiverna

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.