Upplev de pampiga vyerna och den klassiska arkitekturen Skottland är känt för. Färdas genom heder och fjordar och andas in den friska skotska luften. I Skottland utlovas många fantastiska utsikter, några av världens bästa golfbanor och ett antal berättelser om mytologiska varelser som Loch Nessmonstret.

<
>

Skottland förknippas ofta med sin dramatiska utsikt, sina anrika slott och ståtliga skogar, sina många golfbanor och sin flerhundraåriga whiskytillverkning. Här finns över 100 slott och landet är stolt över att ha uppfunnit golfen på 1400-talet – ett bevis på varför St Andrews med The Old Course och The Links är golfvärldens mecka.

Edinburgh i Skottland har världsarvsplatser

Res till anrika huvudstaden Edinburgh, besök världsarvsplatser eller se ståtliga byggnader, byar och öar. Den bästa utsikten över staden får du från toppen av berget Arthur’s Seat strax öster om centrum. Promenera i trädgården Royal Botanic Gardens och njut av 10 000 olika växtarter från hela världen. Ögruppen St Kilda består av sju öar belägna i en vulkanisk skärgård och har några av de högsta klipporna i hela Europa.

Unika resetips om resor till Skottland

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Skottland

Visa mer