En av de sju Arab Emiraten, Ras Al Khaimah, ligger endast fem timmars flygresa från Skandinavien. Emiraten har mer äventyrliga sevärdheter med inslag av genuint och fascinerande arabisk natur jämfört med sin granne Dubai. Solen värmer redan skönt i februari och stränderna är långa och vita.

Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---kamel---Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---flora2--Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---örn---Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---flora---Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---öken-safari---Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---väg-klippor--Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---te-glas--Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---kvinna--Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---bil-race--Nygren-&-Lind-Resebyrå Skräddarsydda-resor-till-Ras-Al-Khaima---kamel-och-kille---Nygren-&-Lind-Resebyrå
<
>

Det är de otaliga kombinationerna i Ras Al Khaimah som fascinerar och toppar den efterlängtade semestern med en mix av oförglömliga minnen som är svåra att samla på sig på andra resmål. Lata dagar på stranden i kombination med ökensafari och häftiga utflykter, blir wow, wow och wow igen… Lägg även till en utflykt till Dubai – endast 45 minuters bilresa från Ras Al Khaimah.

Bo i öknen och på stranden i Ras Al Khaima

Kända internationella hotellkedjor har hittat sina pärlor i Ras Al Khaimah. Kombinera boendet i öknen med boende på stranden i lyxiga villor. I öknen kan hela familjen delta på utomhusaktiviteter tillsammans. Upplev show med falk på nära håll, rid på kamel, cykla, skjut med pil och båge på dagarna. På kvällarna avnjutas en barbaque under stjärnklar himmel – ett mycket trevligt avslut på en dag fylld med aktiviteter. Vid havet bor ni på stranden – börja dagen med långa, sköna simtag.

Unika restips om resor till Ras Al Khaimah

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.