Res till ett av världens största länder – fascinerande och färgrika Mexiko. Du förtrollas av historiska ruinstäder och världsarv, njuter av det rika kulturlivet eller utforskar något av de många strandparadis som finns här. Du hittar din oas med absolut lugnet eller ditt paradis med högre tempo - Mexiko har verkligen något för alla.

Resor_till_Cancun_i_Mexico_keramik_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Cancun_i_Mexico_Margarita_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_fjäril_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Playa_Del_Carmen_i_Mexico_strand_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tulum_i_Mexico_leguan_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tulum_i_Mexico_parad_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tulum_i_Mexico_Strand_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Cancun_i_Mexico_Musik_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Mexiko är landet med miljoner invånare och lika många möjligheter. Upplev Maya- och Aztekfolkets spännande kulturer, klättra i berg och vulkaner, vila under en palm på någon av alla vackra stränder, snorkla i lugna vikar och handla på myllrande marknader. Här möter du vänliga mexikaner av olika folkslag med fascinerande historia.

Ett kulinariskt och mångfacetterat kök i Mexiko

Drömlika smakar i det mångfacetterade mexikanska köket som kryddas med den mexikanska, sköna stämningen gör upplevelsen av det mexikanska köket till något alldeles unikt. Blanda intrycken och dina resminnen med historiska och moderna städer, spännande ruiner och avkopplande stränder. Ta del av kultur, historia, arkitektur, natur och hav – simma med sköldpaddor, rockor och upplev fisk och havets skatter i alla världens färger.

Unika resetips om resor till Mexiko

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Mexiko

Visa mer