Belgien

I Belgien talas tre olika språk och med över 800 ölbryggerier och 100 Michelin-belönade restauranger blir resan full av fantastiska kulinariska upplevelser. Ibland hamnar Belgien i skuggan av sina grannländer Frankrike och Nederländerna, men är väl värt ett besök i sig. I Belgien väntar inte bara natursköna landskap, charmig arkitektur och god mat…

<
>

Här ligger små och charmiga kuststäder, hamnstäder, stränder och gott om historiska sevärdheter. Besök slott, kloster, vackra trädgårdar, slagfält eller grottor. Res genom den fransk- eller nederländska delen av landet – Flandern och Vallonien – och upplev de olika aspekterna av språken, arkitekturen och gastronomin.

Belgien har något för alla

Ardennerna lockar de aktiva och naturintresserade – här kan man ägna sig åt vandring, cykling, fiske, hästridning, bergsklättring, kanotpaddling och skidåkning. I området väntar också pittoreska byar och medeltida slott. Städerna passar de som vill besöka konstmuseer och restauranger – långvarig tradition och kanaler väntar i bedårande Brygge, medeltida arkitektur och musikfestivaler lockar i Östflandern och staden Ghent.

Unika resetips om resor till Belgien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.