Spanien

Upptäck Barcelonas puls, Madrids elegans eller kombinera sol och bad med stadsliv i Palma på Mallorca. Spanien har mycket att bjuda på av fantastisk natur, vacker konst, goda tapas, underbara viner och mycket, mycket mer. Landet erbjuder oändliga möjligheter, hela året runt.

<
>

Våren anländer lite tidigare än i Skandinavien så många reser till Spanien för att uppleva en försmak på det vi har väntat på så länge – skön värme i vårsolen och blommor som tittar fram på nytt. Storstäderna i Spanien är populära för weekend-resor och bjuder på en hel del att göra. Konst, opera, teater, skönt caféliv på alla torg och vackra smala gränder mellan historiska byggnader.

Mallorca i Spanien för familjer med barn

Mallorca är den största av fem öar i Balearerna i Medelhavet. Så nära till oss med solsäkra dagar och vackra stränder längs kusten, gör ön till ett av våra mest älskade resmål sedan resans begynnelse och vi fortsätter att resa dit år efter år. I Palma är det skön stämning med otaliga tapasrestauranger, skön stämning, fina gränder och ett mycket roligt nattliv. Vi rekommenderar Mallorca varmt för familjer som reser med barn.

Unika resetips om resor till Spanien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Spanien

Visa mer