Puerto Rico

Du blir ordentligt välkomnad av det vänliga folket i Puerto Rico från första stund. Njut av vackra, vita stränder, regnskogar och ståtliga berg kombinerat med historiska monument och byggnader. Huvudstaden San Juan är med på UNESCO:s världsarvslista med sin gamla stadsdel - en solklar plats att besöka under din resa till Peurto Rico.

<
>

Puerto Rico är bergrikt och har inga långa floder eller stora sjöar, då landet är så litet. Istället finns ett flertal städer, hamnar och korallrev. Huvudstaden San Juan är med på UNESCO:s Världsarvslista med sina gamla stadsdel. Här finns gamla fort såväl som en stadsmur. Besök någon av alla utsiktsplatser och spatsera i parkerna eller ägna dagarna åt golf, tennis, god mat och casinos.

Salsamusik dygnet runt på Puerto Rico

La Paraguera är en slumrande stad som väcks till liv på helgerna när invånare från San Juan åker ut och festar. Kom och lyssna på salsamusik natten lång, eller besök La Paraguera för vad det egentligen är känt för – sitt plankton. Miljarder med plankton huserar i vattnet intill, och glittrar och lyser när de rörs av vattnets vågor. Ponce, landets andra största stad, brukade en gång i tiden vara smugglarnas tillhåll. Nu är staden istället känd för sina fantastiska muséer, sin gamla katedral och sitt vackra torg som faktiskt sägs vara det finaste torget i Västindien.

Unika resetips om resor till Puerto Rico

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.