Mottot är att bli världens huvudstad eller är Dubai kanske redan det? Få platser på vår jord har ett sånt enormt utbud av lyxhotell, öken, sol, bad, shopping, skidåkning, akvarium, golfbanor, vattenparker, världsrekord och mycket mer i samma stad.

Resor-till-Dubai-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--soukResor-till-Dubai-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--dubai-stadResor-till-Dubai-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--dubai-skylineResor-till-Dubai-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--blommorResor-till-Dubai-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--atlantisResor-till-Dubai-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--falk
<
>

En resa till Dubai ger besökaren en upplevelse av en storstad där det mest exceptionella bräcks av något mer exceptionellt. Här kombineras strandsemestern med fartfyllda ökenäventyr, storstad, galen shopping i gigantiska malls eller i lite mindre format på en souk – en lokal marknad med små butiker fyllda med tyger i alla tänkbara färger, kryddor och souvenirer. En guide för en dag är ett måste för att få en förståelse kring Dubais utveckling. Det är en historia som gått i rasande fart som både förvånar, imponerar och förklarar.

Dubai är något alldeles speciellt

Staden kryllar av lyxhotell där guld ofta glimmar till arabernas förtjusning. Bortom det finns också charmerande hotell med en interiör som förtrollar en till ”tusen och en natt”-känsla. Dubai är ytterligheternas stad som bör besökas. Bli häpen, förtrollas, överraskas, glädjas – en resa hit gör en inte besviken och med vår erfarna vägledning, väntar unika upplevelser enbart möjligt i denna Arab Emirat.

Unika resetips om resor till Dubai

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.