Thailand

Välkommen till ”Leendenas land” Thailand. Det vackra och vänliga Thailand har en mängd fina öar som passar utmärkt för både sol, bad och äventyr. Gör som många andra – kombinera Thailand med ett eller flera av dess grannländer för att få mest möjligt ut av din resa till Asiens guldkorn.

<
>

Få länder kan mäta sig med Thailands utbud av spännande resmål, vackra stränder, god lokal mat som vi känner till så väl, en rik och spännande kultur påverkad av en lång och händelserik historia och sist men inte minst – lokalbefolkningens ständigt glada och leende ansikten som möter dig överallt.

Res runt i Thailand

Vi i Skandinavien har rest till Thailand i många år och de flesta av oss har varit tillbaka flera gånger. Landet erbjuder så oerhört mycket och vi slutar aldrig charmeras av thailändarnas vänlighet. Kombinationerna med länderna runt är många men även Thailand utforskas på ett mer nyfiket sätt av turisterna. I Chiang Mai i norr, norra Thailands huvudstad, upplevs ett lugnare liv omgivit av storslagna berg, exotisk natur och magiska tempel.

Unika resetips om resor till Thailand

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Thailand

Visa mer