Italien

Låt dig förföras om och om igen av underbara Italien. Ett land som kan erbjuda det mesta - sol och bad, skidåkning, kultur, mat med mera. Njut av en fantastisk solnedgång vid Amalfi kusten, sitt på ett café i Rom och blicka ut över Colosseum, upplev härlig italiensk mat och vin på en vingård i Toscana.

<
>

Res till Italiens klack och upplev historiska och charmiga småbyar med livliga torg. Strosa runt i trånga gränder och stanna upp och titta på arkitektoniska mästerverk som Basilica di Santa Croce i staden Lecce. Ta en paus och sätt dig på en lokal Italiensk café, njut av en äkta Macchiato, dröm dig bort och njut av Italien när det är på sitt bästa.

Italien bjuder till

Weekendresa till Rom, semestervecka med sol och bad till Sardinien och Sicilien, fotboll i Turin och Rom, mode för fashionisten i Milan, skidåkning i italienska alperna, gondoltur i Venedig och otaliga golfbanor att utmana – det finns skäl att resa tillbaka till Italien. Det berömda italienska köket betonas på äkta råvaror av hög kvalité och hemlandet för parmesan, mozzarella och gorgonzola mästrar betydligt mer än bara pasta och pizza.

Unika resetips om resor till Italien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Italien

Visa mer