Vi har skräddarsytt unika reseupplevelser sedan 1993. Vi har mycket stor erfarenhet och ett stort kontaktnät världen över vilket ger oss unika möjligheter att hjälpa dig med din resa.

Personlig service

Vi är en liten byrå som värnar om personlig service. Hos oss är du inte ett kundnummer utan vi bygger relationer med våra kunder. Ett flertal av våra kunder har varit med oss sen starten 1993.

Kompetens

Varför lägga en massa av din dyrbara tid på att boka en resa själv när du kan vända dig till ett proffs? Ta hjälp av oss och nyttja vår kompetens så att din resa blir exakt som du vill ha den. Vi skräddarsyr resor i detalj oberoende vilken destination du vill till och på vilket sätt du vill resa. Vi vet var guldkornen finns och målsättningen är att skapa en reseupplevelse utöver det vanliga.

Trygghet

Reser du med oss kan du känna dig trygg. Vi är bara ett samtal bort under din resa om något oförutsett som du inte kan lösa själv händer under resan. Vi är medlemmar i SRF och ställer garantier till Kammarkollegiet så våra resenärer är ordentligt skyddade.

Kvalitet

Eftersom vi inte är en anonym webbsida utan vi skapar relationer med våra kunder, så kan du vara övertygad om att vi alltid gör det lilla extra för att dina förväntningar ska uppfyllas och helst överträffas. Vi vill ju ha hem en nöjd kund som återkommer till oss år efter år.

Mervärde

Som kund hos oss så får du ofta dra fördel av att vi har personliga kontakter på resmålet som gör det lilla extra för våra kunder. Vi är även medlemmar av Traveller Made. Detta innebär en mängd mervärden och fördelar när vi bokar något av medlemshotellen. Fråga oss gärna!

Hållbarhet

Vi på Nygren & Lind Resebyrå tar miljöhoten på största allvar men samtidigt anser vi inte att lösningen är att sluta resa. Du kan vara säker på att vi kommer att råda/leda dig som kund till de bästa valen inom hållbart resande när det gäller ditt resande så att du kan göra det på ett så bra sätt som möjligt.

Vår vision är enkel

Genom stor kompetens och kunskap om resmål, gör vi det mycket enkelt för våra kunder att göra fantastiska resor och få fantastiska, bestående semesterminnen.

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden.