Sydamerika och Centralamerika

Syd- och Centralamerika har med sina långa kustremsor och många härliga soltimmar några av världens bästa stränder. Vindistrikt och tangokultur i Argentina, kulturarv i Peru Macchu Picchu, Brasiliens sambarytmer och långa stränder, Costa Ricas natur och djurliv - otaliga upplevelser att välja mellan.

Resor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---gul-leguanResor-till-Galapagos-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---krabbaResor-till-Ecuador-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---kolibriResor-till-Ecuador-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---mann-i-gungaResor-till-Ecuador-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---bergtopp1Resor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---papegoyaResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---vackert-vattenfallResor-till-Costa-Rica-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---kille-i-vattenfallRundresa-Argentina-till-Patagonien---Nygren-Lind-Resebyrå---hästar
<
>

Centralamerikas länder mellan Syd- och Nordamerika, attraherar backpackers och äventyrssugna resenärer från hela världen. Tropisk regnskog täcker stora delar av södra låglandet. Med kultur och rötter från Afrika, Europa och indiansk högkultur, blir resan genom Centralamerika mycket spännande och intressant. Mat, historia och människorna bjuder på en hel del överraskningar i form av smak, mäktighet och glädje.

Rundresa i Centralamerika och Sydamerika rekommenderas

Mycket att välja mellan är bra på både gott ont. På semestern vill man ju uppleva mest möjligt och Central- och Sydamerika är två kontinenter som kräver en längre semester och en rundresa för optimerat livsglädje. Många reser tillbaka för ett komplettera sin reseupplevelser. Makalös dykning, storslagen natur, världskända vindistrikt, sol och bad, underbara kök – kontinenten glänser med attraherande resmål och upplevelser.

Unika resetips om resor till Central- och Sydamerika

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Vanliga frågor och svar om Sydamerika

Jag önskar boka en rundresa i Sydamerika och Centralamerika. Var ska jag boka den?

För att uppnå största trygghet under din resa, rekommenderas det att boka med en resebyrå. Vi, Nygren & Lind Resebyrå i Stockholm, har bokat resor till Sydamerika sedan 1995 och känner till kontinenten och hur man bäst, smidigast och mest effektivt tar sig runt på en rundresa i Sydamerika. Ring oss på 08-545 685 10 så bokar vi rundresan i Sydamerika och Centralamerika tillsammans med dig och ditt resesällskap.

Hur många dagar och nätter ska man beräkna på en rundresa i Sydamerika och Centralamerika?

Det kräver en längre semester beroende på vad man önskar uppleva på sin resa runt i Sydamerika och Centralamerika. Det är också beroende på vilken resebudget man har och önskar spendera. Vi skräddarsyr och anpassar reseprogrammet efter dina önskemål så ta kontakt med oss så bokar vi rundresan tillsammans med dig och ditt resesällskap.

Vad ska man uppleva på sin rundresa i Sydamerika?

Det finns oändligt mycket att uppleva på resan runt i Sydamerika. Det gäller att kombinera på rätt sätt:

  • Makalös dykning
  • Storslagen natur
  • Världskända vindistrikt
  • Sol och bad
  • Underbara kök
  • Världsarv

Resmål i Sydamerika och Centralamerika

Visa mer