Australien

Surfa på vågorna, snorkla i det idylliska havet, klättra i bergen, vandra bland vingårdar eller segla i solnedgången. Upplev den ikoniska staden Sydney eller åk till den kulturella huvudstaden Melbourne. Kombinera flera städer och res runt eller ta en plats i taget. Australien har mycket att erbjuda för den nyfikne!

Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-1 Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-2 Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-3 Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-4 Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-5 Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-6 Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-7
<
>

Vackra operahuset och ståtliga Harbour Bridge kantar många vykort, men staden Sydney har mycket mer att erbjuda. Här finns nationalparker och stränder, såväl som berg och vindistrikt i området. Upplev storstadens puls med barer, gallerier, sportstadium, muséer och restauranger för att sedan koppla av på någon av stadens över 40 sköna stränder.

Upptäck Australien via Melbourne och ät på en av de prisbelönta restaurangerna

Australien kan utforskas om och om igen. Det sägs att om man väl besökt landet, längtar man alltid tillbaka. Besök Melbourne med dess stora hamn och ät på en av de prisbelönta restaurangerna. Kombinera resan med en annan stad, exempelvis Perth, i västra Australien. Här är det lugnt tempo och avslappnad livsstil, mycket sol ges också! Efter jobbet brukar många invånare bege sig till stranden för att bada, surfa eller grilla vid vågorna, häng på ni med.

Unika resetips om resor till Australien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Platser i Australien

Visa mer