Australien

Dyk ner i äventyret och låt dig svepas med på de majestätiska vågorna, utforska det förtrollande havet med en snorkel, erövra bergen med ditt mod, vandra genom de grönskande vingårdarna eller segla bort i den magiska solnedgången. Upplev pulsen i den ikoniska staden Sydney eller fördjupa dig i kulturen i den konstnärliga metropolen Melbourne. Australien väntar med öppna armar och har en aldrig sinande skattkista av upplevelser för den som är nyfiken och vill upptäcka det extraordinära!

Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-2Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-3Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-4Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-5Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-6Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-7Resor_till_Australien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-1
<
>

Operahuset och Harbour Bridge pryder vykort, men bakom Sydney’s ikoniska silhuetter väntar ett rikt utbud av nationalparker, stränder, berg och vindistrikt. Stadens puls avspeglas i dess barer, gallerier, sportstadium, muséer och restauranger, med över 40 fantastiska stränder som erbjuder avkoppling och skönhet. I hela januari månad lockar Sydney Festival med festligheter av olika format.

Upptäck Australien på en resa genom landets mångfald och äventyr

Australien är som ett äventyr som lockar tillbaka gång på gång. När du väl satt din fot på dess mark, blir längtan att återvända oemotståndlig. Upplev pulsen i Melbourne med dess storslagna hamn och njut av prisbelönta restauranger. Varför inte kombinera din resa med ett besök i den avslappnade staden Perth i västra Australien, där solen alltid skiner och livet rullar i ett lugnt tempo? Efter arbetsdagen flockas invånarna vid stranden för att bada, surfa och njuta av grillkvällar vid havet. Häng med på äventyret – Australien väntar på att överraska dig!

Unika resetips om resor till Australien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Australien

Visa mer