Benguerra Island

Ön omtalas som ett paradis med orörda vita stränder, skönt lugn, drömlika dykplatser och lyxigt boende – beskrivningen är utan överdrift. Detta paradis, Benguerra Island ligger i Mocambique-kanalen och är en av fem öar i en ögrupp få kilometer från Mocambiques kust. Familjevänligt så ta med barnen – alla stortrivs.

Resor-till-Benguerra-Island-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---båt Resor-till-Benguerra-Island-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---tjej-på-strand Resor-till-Benguerra-Island-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---strand Resor-till-Benguerra-Island-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---roddbåt Resor-till-Benguerra-Island-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---pojkar-med-fotboll Resor-till-Benguerra-Island-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---mat Resor-till-Benguerra-Island-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---delfin
<
>

För sol och bad är maj-oktober bästa tiden för att resa till paradiset Benguerra Island men det går att resa hit året runt. Resmålet passar bra för familjer med barn och är ni hästintresserad och drömmer om att rida på vita stränder i solnedgång eller uppgång, ska ni planera in det på resan – det är en magisk upplevelse.

Benguerra Island – paradiset i Mocambique

Ön, förutom strandrik kust, inkluderar skog, savann, sötvatten, sjöar och våtmarksekosystem som frodar rik flora och fauna. Benguerra, med över 140 fågelarter, utsågs till nationalpark i 1971. Avsluta dagen med segling i skymningen efter en härlig middag av färska skaldjur och fisk från dagens fångst. Den förstklassiga servicen, de sköna omgivningarna ger dig en efterlängtad semesterlunk och du hamnar i en skön bubbla efter kort tid. Välkommen till paradiset!

Unika resetips om resor till Benguerra Island

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.