Kapstaden är snabbt på väg till att bli platsen för resenärer som letar efter deras nästa adrenalinfix. Upplev hajburdykning, paraglid ner från Taffelbergen, prova vin i ett av världens mest kända vinområden - Afrikas äventyrshuvudstad väntar på att du ska släppa loss.

Resor-till-Kapstaden-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---taffelberge Resor-till-Kapstaden-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---staden Resor-till-Kapstaden-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---mat Resor-till-Kapstaden-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå--kille-på-cykel Resor-till-Kapstaden-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---franshhoeuk-stuga Resor-till-Kapstaden-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå---franshhoeuk
<
>

I Cape Winelands, strax norr om Kapstaden, ligger vackra och idylliska Franschhoek. Här smakar du på Sydafrikas bästa viner. Du upptäcker fina restauranger, stilfullt inredda hotell med utsökt kök och en varm och personlig service. Atmosfären är omfamnande och du känner dig ompysslad från första stund.

Kapstaden, Cape Winelands och Sydafrika – en bra rundresa

Huvudstaden är ofta en start på en rundresa vidare till Sydafrikas kända safaris och upplevelser. Vi rekommenderar minst 10 dagar för att se och uppleva mest möjligt av Sydafrika på din resa hit. Liten tidsskillnad gör att du är igång på en gång når du landar. Spendera 2–3 dagar här – upplev huvudstaden med områden runt – staden ligger vackert beläget i skuggan av Taffelbergen.

Unika resetips om resor till Kapstaden

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.