Kariega Game Reserve

Kariega Game Reserve är ett internationellt berömt Big 5 privatreservat som ligger nära Port Elizabeth, vilket utgör en naturlig förlängning till Kapstaden och Garden Route. Det är familjeägt och idag har reservatet växt till omfattande 10 000 hektar och är en av de bäst genomförda bevarandeprojekten i Östra Kap hittills.

Safariresor-till-Kariega-Games-i-Sydafrika-med-boende-på-Settlers-drift3-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Safariresor-till-Kariega-Games-i-Sydafrika-med-boende-på-Settlers-drift2-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Safariresor-till-Kariega-Games-i-Sydafrika-med-boende-på-Settler-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Safariresor-till-Kariega-Games-i-Sydafrika-med-boende-på-Settlers-drift4-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå
<
>

Det finns 4 olika lodger varav en är Settlers Drift 5* som ligger i en avlägsen, orörd och vacker del av Kariega-vildmarken. Settlers Drift erbjuder en unik tältsafari kombinerad med 5-stjärnig lyx. Lodgen består av 9 rymliga tält sviter (vardera 110m²) – erbjuder överdådigt sovrum och vardagsrum, badrum, inomhus / utomhusdusch och privat däck.

Settlers Drift i Kariega Games Reserve är tältsafari med 5-stjärnig lyx

Detta lyxigt inredda och perfekt placerade tälthus ger dig den ultimata upplevelsen, med oöverträffad panoramautsikt över dalarna. Lodgen inkluderar en restaurang med fenstjärning mat och dryck serverad, bar, sköna lounger för lugna stunder med ivrig prat om dagens upplevelser, en TV-lounge med satellit-TV, vinkällare, rymliga däck, pool och ett skönt Spa.

Unika resetips om safariresor till Kariega Games Reserve i Sydafrika

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.