Tycker ni om yoga, avkoppling, sol och bad är södra Indien något för er. Utforska den Indiska kulturen samtidigt som ni laddar kropp och själ med nya krafter. Denna plats har några av världens vackraste stränder, rofyllda ”backwaters” och orörda, grönskande skogar med mängder av vilda djur och unika växter.

Resor_till_Kerala-i-Indien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-4 Resor_till_Kerala-i-Indien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-1 Resor_till_Kerala-i-Indien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-3 Resor_till_Kerala-i-Indien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-5 Resor_till_Kerala-i-Indien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-6 Resor_till_Kerala-i-Indien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-7 Resor_till_Kerala-i-Indien_med_Nygren_Lind_Resebyrå-8
<
>

Ayurveda och välmående är synonymt med Kerala i sydvästra Indien. Flyg ner och möts av en guide som tar er till hotellet. Bo på en underbart, vacker anläggning i en egen bungalow med vasstak och sagolik havsutsikt. Inled dagen med en yogalektion följt av långa massagebehandlingar, avkoppling i solstolen och bad i Arabiska sjöns svalkande böljor.

Njut av en avkopplande massage med väldoftande medicinska oljor i Kerala

Under 90-120 minuter har ni möjlighet att njuta av Rasayana Chikilsa, som omfattar kroppsmassage med medicinsk olja, kräm och ångbad. Detta ger energi till kropp och själ och gör underverk för hyn. Kerala har även utsökt mat och erbjuder mycket organiskt och vegetarisk kost. Drick goda juicer, njut av söta frukter och ät goda smakfulla, plantbaserade måltider. Kokosolja och kokosmjölk är basprodukter i matlagningen.

Unika resetips om resor till Kerela

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.