Södra Indien

Vi har besökt södra Indien och hjälper dig gärna att skräddarsy en härlig och spännande resa fylld av fantastiska och oförglömliga upplevelser. Upplev och se storstaden Chennai på nära håll, en mångkulturell stad med många influenser av världens religioner kristendom, islam och hinduism.

Resor-till-Södra-Indien-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Södra-Indien-med-Nygren-Lind-Resebryå Resor-till-Södra-Indien6-med-Nygren-Lind-Resebryå Resor-till-Södra-Indien5-med-Nygren-Lind-Resebryå Resor-till-Södra-Indien4-med-Nygren-Lind-Resebryå Resor-till-Södra-Indien3-med-Nygren-Lind-Resebryå Resor-till-Södra-Indien2-med-Nygren-Lind-Resebryå
<
>

Indiens färger och rika kulturliv, sätter sina spår och fascinerar. Vid kusten ligger före detta franska kolonien Pondicherry. Stadens arkitektur påminner mer om en fransk liten by än om en indisk stad – men det livliga vardagslivet är genuint och påtagligt indiskt. Besök också inte den lilla staden Mahablipuram..

Skräddarsydda resor till södra Indien

Mahabalipuram var på 600-talet en viktig hamnstad i det mäktiga kungadömet Pallava vars kungar lät bygga storslagna strandtempel. Pallavas tempel, som finns kvar än idag och är värt ett besök, är upptagna på UNESCO:s lista över världsarv. Templen påminner om Angkor Wat i Kambodja.

Unika resetips om resor till södra Indien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.