Tokyo fascinerar med sin moderna teknologi och har ett enormt utbud av allt och lite till. Höga skyskrapor, fantastisk shopping, vackra smyckade palats, historiska muséer och tehus trängs i staden. Här får ögonen aldrig vila - upptäck saker ni sent kommer att glömma. Välkomna till framtiden!

Resor_till_Tokyo_Japan_Turist_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tokyo_Japan_Japaner_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tokyo_Japan_Körsbärsträd_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tokyo_Japan_Tunnelbana_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tokyo_Japan_Tempel_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Tokyo_Japan_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Tokyo är en av världens största städer och är fyllt av kontraster. Nattlivet jämförs med det i New York, modet med det i Paris och te-drickandet med det i London – men ändå är det så annorlunda, denna japanska stad har allt. I nöjeskvarteren återfinns klubbar, festivaler, köpcentrum och marknader. Skaldjursmarknaden Tsukiji, är världens största i sitt slag.

Ät Takoyaki bland skyskraporna i Tokyo!

Lokala specialiteter i Tokyo är Monja-yaki och Fukagawa-meshi. Takoyaki, bläckfiskbollar är även de populära och går att köpa i gatustånd. Likaså crepes och coola trendiga popcorn om ni tar er till Harajuku. Här finns även de unga, hippa Tokyoborna och en stor chans att se en av Tokyos cosplayers. Några kända områden i staden är Ginza, för sin shopping, och Shibuya för sin modekultur. Är ni intresserad av bra secondhand butiker hittar ni det i området.

Unika resetips om resor till Tokyo

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.