Många kombinerar Langkawi, största ön i Malaysias skärgård, med huvudstaden Kuala Lumpur, Bangkok i Thailand eller Singapore - en oslagbar kombo av storstad och sol- och badupplevelser. På Langkawi kan du lyxa till uppehållet med exklusivt boende, njuta av fin golf, uppleva allt från spännande dykning till vandring i bergen.

resor_till_Langkawi_Malaysia_med_Nygren_Lind_Resebyrå resor_till_Langkawi_Malaysia_people_med_Nygren_Lind_Resebyrå resor_till_Langkawi_Malaysia_pool_med_Nygren_Lind_Resebyrå resor_till_Langkawi_Malaysia_vandring_djungel_med_Nygren_Lind_Resebyrå resor_till_Langkawi_Malaysia_hanggliding_med_Nygren_Lind_Resebyrå resor_till_Langkawi_Malaysia_apor_med_Nygren_Lind_Resebyrå resor_till_Langkawi_Malaysia_vandring_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Söker du makalöst, skönt strandhäng är detta platsen för dig. De vackraste stränderna i Malaysia finns här med fascinerande inramningar av tropisk regnskog som sträcker sig helt till strand- och poolkanten. Aktivitetsutbudet är stort, varierande och spännande både på land och i vatten. Avsluta en vandring i bergen med ett svalkande dopp i Langkawis vackra vattenfall.

Bo exklusivt på Langkawi

När havstemperaturen året runt ligger på runt +28 C, förstår vi varför Langkawi är så populärt för sol- och strandsugna resenärer. Bor du på ett av de lyxiga och mer exklusiva hotellen, njuter du av privata vita korallstränder och pool-områden. Den lokala maten med havets delikatesser är värt att smaka på men restaurangernas menyer bjuder även på mat med internationella influenser. En resa till Langkawi ger dig allt du önskar och lite till.

Unika resetips om resor till Langkawi

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.