Langkawi är Malaysias största ö och ett populärt resmål för den som vill kombinera sol- och badupplevelser med storstadsbesök. Många väljer att kombinera sin vistelse på Langkawi med Kuala Lumpur, Bangkok eller Singapore för en komplett resa. På Langkawi kan du unna dig lyxigt boende, spela golf på fina banor och uppleva allt från spännande dykning till vandring i bergen.

resor_till_Langkawi_Malaysia_med_Nygren_Lind_Resebyråresor_till_Langkawi_Malaysia_people_med_Nygren_Lind_Resebyråresor_till_Langkawi_Malaysia_pool_med_Nygren_Lind_Resebyråresor_till_Langkawi_Malaysia_vandring_djungel_med_Nygren_Lind_Resebyråresor_till_Langkawi_Malaysia_hanggliding_med_Nygren_Lind_Resebyråresor_till_Langkawi_Malaysia_apor_med_Nygren_Lind_Resebyråresor_till_Langkawi_Malaysia_vandring_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Om du letar efter en plats där du kan njuta av fantastiskt strandliv är Langkawi platsen för dig. Malaysias vackraste stränder finns här och omringas av en fascinerande tropisk regnskog som sträcker sig hela vägen till stranden och poolkanten. Det finns ett brett utbud av spännande aktiviteter både på land och i vattnet, såsom vandringar i bergen och svalkande dopp i Langkawis vackra vattenfall. Ön är också känd för sina fantastiska stränder och vackra naturlandskap som ger en avkopplande och minnesvärd semesterupplevelse.

Bo exklusivt på Langkawi

Langkawi är verkligen paradiset för den som vill ha sol och bad. Med en havstemperatur på runt +28 C året runt är det en drömdestination för strandälskare. Boende på ett av de lyxiga och exklusiva hotellen ger dig möjlighet att njuta av vita korallstränder och privat poolområden. Lokal mat med havets delikatesser är en upplevelse i sig, men på restaurangernas menyer finns också internationella rätter. Langkawi har allt du behöver för att ladda batterierna och skapa minnen för livet.

Unika resetips om resor till Langkawi

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Vanliga frågor och svar om Langkawi i Malaysia

Vilken kombination av resmål i Asien rekommenderas med Langkawi?

Många kombinerar Langkawi, största ön i Malaysias skärgård, med huvudstaden Kuala Lumpur, Bangkok i Thailand eller Singapore – en oslagbar resekombo av storstad och sol- och badupplevelser.

När är bästa tiden att åka till Langkawi?

Med en havstemperatur på +28 C året runt och du önskar ligga i havet på din semester, kan du åka dit året runt. Men det finns regnperioder som du måste ta hänsyn till när du bokar din resa till Langkawi.

Går det att kombinera sol och bad med golf på Langkawi?

Langkawi är ett paradis för den kombinationen. Du får tiptop golfbanor, kritvita stränder och lata dagar i solen. En drömsemester.