Chiang Mai

Fåglarnas kvitter susar genom regnskogen, vattendropparna från vattenfallet träffar din hud och mitt framför dig har du utsikt över de thailändska trädtopparna. Chiang Mai är ett resmål för dig som trivs bättre i djungeln än i solstolen. Vandra i bergen, ziplinea genom regnskogen eller besök elefantreservatet.

Resor-till-Chiang-Mai-i-Thailand-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Chiang-Mai-i-Thailand-Barn-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Chiang-Mai-i-Thailand-Elefant-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Chiang-Mai-i-Thailand-Marknad-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Chiang-Mai-i-Thailand-Djur-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Chiang-Mai-i-Thailand-Frukt-med-Nygren-och-Lind-resebyrå
<
>

Fantastisk mat och långa vandringar är en bra beskrivning för Chiang Mai. Med dess 700.000 invånare har staden mycket att erbjuda. Prydda vattenfall, fridfulla byar, shoppingcenter och vår favorit, räddningscentret för elefanterna. Hit tas de elefanter som levt i misär för en trygg framtid. Ett fint budskap för de djur som lever i det vilda.

Upplev thailändsk kokkonst på en matlagningskurs i Chiang Mai

Missa inte Chiang Mais mest berömda tempel, Wat Phra Sing, som är täckt av vacker, konstnärlig mosaik. Är ni intresserade av Thailands delikatesser finns det många olika marknader som ni kan besöka, bland annat Th Wualai. Här finns allt ifrån Buddha målningar till handgjorda tvålar. Är ni intresserade av kokkonst finns det flera matlagningskurser. De bästa råvarorna handlas på matmarknaden- Talat Pratu i Chiang Mai.

Unika resetips om resor till Chiang Mai

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.