Koh Samet

Solens strålar flimrar genom de gröna palmbladen, vinden fläktar i det tropiska klimatet och ni avnjuter färsk frukt i en solsäng till läsning av en bra bok. Via en båttur på de klarblå vattnet tar ni er till denna vackra ö, Koh Samet. Res hit med familjen eller någon ni håller kär, här finns något för alla.

Resor-till-Koh-Samed-i-Thailand-Bröllop-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samed-i-Thailand-Frukt-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samed-i-Thailand-Palm-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samed-i-Thailand-Religion-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samed-i-Thailand-Snorkla-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samed-i-Thailand-Cykla-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samed-i-Thailand-Båt-med-Nygren-och-Lind-resebyrå
<
>

Att kliva ut på den kritvita varma stranden från bungalowen och njuta av en frukost på färska råvaror är en perfekt start på dagen. Se det klarblå havet skölja sina vågor över sanden och landkrabborna flyta med. Denna lilla ö är i perfekt romantisk miljö för strandpromenader i solnedgången och middagar på stranden. Strandbröllop är populärt här.

Åk på en händelserik snorkelsafari från Koh Samet

Det finns mycket att göra på den lilla ytan som ön består av. Hyr en vattenskoter och pröva era vattenfärdigheter, åk paragliding och se ön från ovan, drick goda, färskpressade juicer eller det bästa utifrån våra rekommendationer, åk på en guidad snorkeltur. Båtturen erbjuder mängder av vackra korallrev, färgglada fiskar och oftast en god hemlagad måltid på en utav de små obebodda öarna. Cyklop finns oftast att låna på plats!

Unika resetips om resor till Koh Samet

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.