Koh Samui

Den vackra ön kantas av de idylliskt, vitkorniga stränderna med de sköljande vågorna av klarblått vatten. Koh Samui får dig att koppla av från topp till tå. En uppfriskande promenad på stranden, njut av de färska råvarorna till frukost och emellanåt, ta en mjukgörande massage för avkopplingens skull.

Resor-till-Koh-Samui-i-Thailand-Palm-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samui-i-Thailand-Hund-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samui-i-Thailand-Solnedgang-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samui-i-Thailand-Lime-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samui-i-Thailand-Hav-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Koh-Samui-i-Thailand-Frukt-med-Nygren-och-Lind-resebyrå
<
>

I det thailändska köket kryllar det av nya, spännande smakupplevelser. Många rätter innehåller fisk, skaldjur och en bastant, fräsch smak av koriander och lime. Matlagningen här är extra kryddig och smakrik. Ät färsk frukt, mango, melon eller prova på frukternas söta konung, Durian! I värmen är det mycket uppfriskande med en nypressad ananasjuice.

Njut av en god middag med livemusik på stranden i Koh Samui

Till kvälls passar det bra att gå ner till stranden och stoppa fötterna i den fortsatt varma stranden, njut av något gott att äta och dricka. Kanske prova på den lokala ölen Chang eller Singha och ta en klassisk Pad Thai till middag? Här finns oftast livemusik eller annan underhållning. En sevärdhet som uppskattas att besöka är den mäktiga, guldfärgade Buddha som sträcker sig 15 meter upp i luften. Den ligger på toppen av ön!

Unika resetips om resor till Koh Samui

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.