Phuket, ett av de mest kända och populäraste resmålen i Thailand. Snorkla i det ljusblå havet, spendera dagarna på de vackra, vita stränderna och njut av den smakrika, färska frukten. Eller varför inte prova på thaiboxning i djungeln eller besöka ön där apor lever vilt? Här finns aktiviteter för alla.

Resor-till-Phuket-i-Thailand-Snorkla-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Phuket-i-Thailand-Religion-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Phuket-i-Thailand-Nyår-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Phuket-i-Thailand-Djur-med-Nygren-och-Lind-resebyrå Resor-till-Phuket-i-Thailand-Mat-med-Nygren-och-Lind-resebyrå
<
>

Resmålet lockar människor ifrån hela världen. Maten är i världsklass med mycket frukt och grönt. Besök en av alla matmarknader och smaka på de lokala specialiteterna, förbered er på en smakrik upplevelse med mycket syrlig lime och färsk koriander. För den våghalsige finns även småkryp att prova på. Avsluta måltiden med en varm, nygräddad crepe.

Besök ön där apor lever fritt i Phuket!

Phuket är en av många öar bland olika utflyktsmål. Ta en thailändsk båt, låt vinden blåsa i håret och ta er till James Bond ön. Här är miljön magisk, höga bergsväggar ute i vattnet bildar de fascinerande öarna. Ta er sedan vidare till en annan ö, Ko Phanak, där vilda ormar och apor bor. Kom nära djuren, men glöm inte bort att de är vilda. Att besöka olika öar är en perfekt dagsaktivitet. Senare mot kvällen börjar ett intensivt nöjesliv!

Unika resetips om resor till Phuket

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.