Färöarna

Färöarna, den självständiga ögruppen, blir du kär i. Ståtlig och vacker natur, en kreativ och unik infrastruktur som binder samman öarna med hjälp av broar och tunnlar. Råvaror av finaste kvalitet serveras på Michelin-restauranger. Kirkjubøur – orten som invånarna önskar ska bli ett världsarv, är en historisk anekdot.

Berg-på-Färörna-Nygren-Lind-Resebyrå En-kyrka-på-Färörana-Nygren-Lind-Resebyrå En-liten-by-danska-Färörna-Nygren-Lind-Resebyrå En-liten-by-på-Färöarna-Nygren-Lind-Resebyrå Ett-tak-på-en-kyrka-på-Färöarna-Nygren-Lind-Resebyrå Färöarnas-berg-Nygren-Lind-Resebyrå Färöarnas-sjöer-Nygren-Lind-Resebyrå Klippa-på-Färörna-Nygren-Lind-Resebyrå Resor-till-Danska-Färörna-med-Nygren-Lind-Resebyrå
<
>

Färöarna – ögruppen med ett unikt djurliv. Fugloy har ett imponerande och rikt fågelliv som gör resan dit till en härlig upplevelse. Man når Fugloy med helikopter eller båt. Även fåren utgör en stor del av samhället, de är nästintill dubbelt så många som befolkningen. Färöiska traditionella ulltröjor har även blivit moderna efter att den visades på den danska tv-serien Brottet.

Färöarnas unika landskap

Det vackra landskapet kan upptäckas och utforskas på många olika sätt. Med helikopter ser du de olika vulkaniska bergarterna, eller åk med zipline genom det egendomliga landskapet. Att åka Zipline över havet är något alldeles speciellt och en riktigt kick. Känn och kläm på naturen – var nära till fots. Vandra över det fina landskapet, eller rid på islandshästarna som är ett mysigt inslag på Färöarna. Glöm inte besöka bryggerierna. Färöisk öl är riktigt gott.

Unika resetips om resor till Färöarna

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.