Vem kan motstå denna charmerande alpby som ligger vackert i Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike? Resenärer lockas till magnifika vandringar sommarhalvåret eller häftig och unik skidåkning på vintern nedför snöklädda böljande berg. Mégève är en av världens mest exklusiva skidorter som också omtalats i Guide Michelin.

Resor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-Resebyrå7Resor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-Resebyrå6Resor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-Resebyrå5Resor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-Resebyrå4Resor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-Resebyrå3Resor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-Resebyrå2Resor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-ResebyråResor-till-Megeve-i-Frankrike-med-Nygren-Lind-Resebyrå8
<
>

Javisst är det elegant och klass överallt – här samlas dem chica med extravagante vanor men stämning och tillvaro känns till trots diskret och skön. Det bästa av en skidort finns här i Mégève. Kombinationen av en mysig by, förstklassiga restauranger, shopping, golf, högklassig skidåkning och på toppen av det den berikande naturupplevelsen, är en berikande och njutbar upplevelse.

En kort flygresa från Sverige till Genève ligger skidorten Mégève

Endast en kort flygresa från Sverige till Genève tar dig och ditt resefölje till Mégève. Beskåda baksidan av Mont Blanc som stolt reser sig mot himmelen. Ta med dig kängorna för vandring och pjäxorna för skidåkning. Res gärna med barnen som tas väl hand om av samtliga. Barnen känner sig hemma från första stund. Lägg till lyxen att omringas av tipptopp lyx serverad överallt, så blir semestern en solklar investering för kropp och själ.

Unika resetips om skidåkning i lyxiga Mégève

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.