Costa Navarino

Costa Navarino – tidigare kallad Pylos - är en ”ganska ny” grekisk pärla längst ut på halvön Peloponnesos mot Egeiska havet. Kusten är smyckad med vacker natur, stränder, små grekiska städer, förstklassigt boende och två mycket omtyckta golfbanor, Navarino Dunes.

Resor_Grekland_Costa_Navarino1Resor_Grekland_Costa_Navarino_vikResor_Grekland_Costa_Navarino_strandResor_Grekland_Costa_Navarino_golfResor_Grekland_Costa_Navarino2Resor_Grekland_Costa_Navarino_golf2
<
>

Costa Navarino välkomnar alla – golfaren med kompisgänget, barnfamiljer med små och stora barn eller den som behöver lugn och ro för att återvända hem med uppladdade batterier och känna sig redo för nya tag. För den som önskar lite mer aktivitet på semestern, kan en cykeltur eller vandring till närliggande historiska ruiner och vattenfall vara givande alternativ.

Costa Navarino – ett ”nytt” grekiskt paradis

Navarino osar av kvalité och det märks att det är ett nyupptäckt resmål för många. Nyfiket upptäcks omgivningarna av grekland-fantaster som återupptäcker Grekland. Vill du bo extra fint och lyxa till resan rekommenderar vi boende på resorten The Romanos som ingår i Luxury Collection eller det något mer prisvärda The Westin Resort. Men oberoende av vilken resort du väljer – den genuina gästvänligheten tar hand om dig var du än bor och går. Njut från första stund och glöm inte att börja dagarna med Kalimera!

Unika resetips om resor till Costa Navarino

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.