Den romantiska atmosfären sprider sig på Greklands trendigaste ö Mykonos. Här tas bilder som florerar i sociala medier som får folk att drömma. De vita kalkhusen med de blå charmiga detaljerna, de rosa blommiga träden och en magiska utsikt tilltalar de flesta. Välkommen till ett semesterparadis för livsnjutare!

Resor_till_Mykonos_i_Grekland_Champagne_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Mykonos_i_Grekland_Hus_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Mykonos_i_Grekland_Utsikt_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Mykonos_i_Grekland_Mat_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Mykonos_i_Grekland_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Mykonos_i_Grekland_Stad_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Den lilla ön på ca 6000 fasta invånare har mycket att erbjuda. Kör några varv go cart eller varför inte ta en ridtur och upptäcka ön? Vill ni dyka gör ni det i Plati Gialos, kanske passa på att ta dykarcertifikatet och upptäck havets finaste skatter. Restauranger, barer och nattklubbar med hög standard finns det gott om att dansa på in till småtimmarna.

Upptäck Mykonos från hästryggen i solnedgången

Glamorösa Mykonos är känt för att vara en av områdets vackraste ö. Letar ni efter en semester i lyx har ni hittat rätt. Avnjut ett glas iskallt bubbel på närmsta beachclub, ett tips är Psarou. Fina stränder, klarblått vatten och en magisk vy över den grekiska skärgården väntar här. Mot småtimmarna är stranden Paradise Beach ett perfekt ställe för er som gillar att lyssna på de senaste hitsen. Har ni tur spelar en världskänd dj!

Unika resetips om resor till Mykonos

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.