Spetses tillhör de Saroniska öarna som ligger mellan Aten och östra Peloponnesos. Den historiska och rika marin traditionen på ön fascinerar och återspeglas på många platser som är definitivt värda att besöka. 2, 5 timmes resa med färja från Aten tar dig till den vackra grekiska ön Spetses.

Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_3 Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_6 Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_5 Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_4 Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_2 Resor-till-Spetses-i-Grekland-med-Nygren-&-Lind-Resebyrå_7
<
>

Trots sin storlek, har den grekiska ön massor att utforska. The House of Bouboulina, The House of Hatzigiannis Mexis, The church of Panaya Armata och Cathedral of Ayios Nikolaos är några historiska byggnader av flera, som berättar historier helt tillbaka till 1700-talet. Unna er underbara dagar på denna vackra ö som lätt går att kombinera med öar runtomkring som Hydra och Poros.

Res till Spetses – en grekisk ö utanför Athen

Spetses är en mycket fin liten ö där du kan välja ditt semestertempo beroende på vad du önskar att uppleva och göra. En cykeltur på 4–5 timmar tar dig runt ön, härliga stränder och klippor lockar till sol och bad på dagarna och mysiga grekiska restauranger som bjuder på lokala maträtter och genuin grekisk stämning, lockar till trevliga middagar på kvällarna. Många från Athen har sina sommarställen på Spetses.

Unika resetips om resor till Spetses

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.

Resmål i Spetses

Visa mer