Bröllop i Toscana

Bondgården La Fenice ligger vackert belägen i dalen Val di Chio mitt emellan Cortona och Arezzo, ca 5 km ifrån Castiglion Fiorentino, en liten stad full med etruskiska minnesmärken och värdefull historia.

Bröllop-i-Toscana-Nygren-&-Lind-resebyrå Bröllop-i-Toscana-Nygren-&-Lind-resebyrå._5 Bröllop-i-Toscana-Nygren-&-Lind-resebyrå._4jpg Bröllop-i-Toscana-Nygren-&-Lind-resebyrå-3 Bröllop-i-Toscana-Nygren-&-Lind-resebyrå-2
<
>

På gården finns ett litet kapell, där ni kan viga er. Gården har två stora våningar, var och en med två dubbelrum, vardagsrum och kök, samt ett badrum. Dessutom finns det ytterligare två separata dubbelrum. Det lämpar sig alltså utmärkt för er som vill ha en privat ceremoni för era närmaste 10 vänner och familj. Och kanske en fest som varar i dagarna tre?

Bröllop i Toscana – privat ceremoni på bondgård

Här kan ni koppla av i lugn och stilla miljö, njuta av långa promenader eller cykelturer i de vackra omgivningarna. Om man vill uppleva kultur, så ligger Siena och Perugia inom bekvämt bilavstånd och det finns dessutom mängder med olika kulturella begivenheter året runt i byarna och städerna runtomkring.

Vi arrangerar ert bröllop i Toscana

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.