Comosjön

En av Europas djupaste sjöar, Italienarnas semesterparadis och Madonnas favoritplats är den vackra Comosjön. Ståtlig arkitektur hittas i varje hörn, magiska vyer ses bäst från bergsbyn Brunate och en äkta espresso går att avnjuta i varje café. Vi förstår varför våra kändisar älskar att semestra just här!

Resor_till_Comosjön_i_Italien_Italienare_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Comosjön_i_Italien_Katedralen_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Comosjön_i_Italien_Espresso_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Comosjön_i_Italien_Bil_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Comosjön_i_Italien_Båt_med_Nygren_Lind_resebyrå
<
>

Sjön ligger i provinsen Como i Lombardiet i norra Italien. Här kan ni strosa längs med vattnet, åka en organiserad båttur eller hyra en trampbåt för att utforska sjön. Vill ni lära känna denna genuina och romantiska plats rekommenderar vi att ta linbanan till bergsbyn Brunate. Landskapet gör sig mer rättvist på avstånd med ett gott glas vin till.

Utforska vacker konst på en av museerna vid Comosjön

Denna vackra sjö är inte bara känd för att vara kändistätt med lyxiga hotell men även för sin produktion av silke. Denna ålderdomliga industristad har även en mycket intressant historia. Här finns det många museer att besöka som bjuder på unik vacker konst och vacker arkitektur, samt charmiga, trevliga trädgårdar. När du besöker denna ljuvliga sjö ska du även passa på att gå till den historiska Como katedralen – ett måste-besök  vid Comosjön.

Unika resetips om resor till Comosjön

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.