Gardasjön

Italiens mest kända sjö, Gardasjön, ligger i norra Italien mellan Venedig och Milano. Med glittrande vatten och dess natursköna grönska, är detta det perfekta resmålet för dig som vill koppla av eller uppleva nya minnesfulla äventyr. Ta dig runt med båt för att lära känna denna vackra sjö på bästa sätt.

Resor_till_Gardasjön_i_Italien_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Gardasjön_i_Italien_Vinprovning_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Gardasjön_i_Italien_Vinodling_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Gardasjön_i_Italien_Pasta_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Gardasjön_i_Italien_Golf_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Gardasjön_i_Italien_Citron_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Sjön erbjuder många vackra platser, vi rekommenderar den bergiga byn ”Limone sul Garda” som ligger i den nordvästliga delen. Här finns fantastiska vandringsleder, täta skogar, perfekta cyklingsspår och magiska vyer. Glöm inte att besöka ”La Limonaia del Castel” när du väl är här. Njut av doften från de vackra, vitblommande citronträden och smaka en uppfriskande lemonad!

En magisk resa till Gardasjön!

God mat och gott vin är paradgrenar för Gardasjön, men likaså vindsurfing. Lär dig surfa i klarglas vatten med snötäckta bergstoppar i fjärran. Eller varför inte segla och upptäcka den vackra sjön med uppfriskande, svalkande vindar i håret? Runt Garda finns det mycket att göra och utforska. Lär dig italiensk kokkonst på en matlagningskurs, spela superb golf eller testa på vinprovning på en av vingårdarna som drivits i generationer.

Unika resetips om resor till Gardasjön

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.