Rom, känt för sina vackra byggnader och fontäner, bjuder på spännande katakomber och gastronomiska upplevelser. Resenärer från hela världen söker romantik och spännande historia i en av de äldsta huvudstäderna i Europa.

Resor till Rom med Colosseum 1800x1200Restaurang_Rom_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Gatukonstner_Rom_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Historia_Staty_Rom_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200Mopeder_Rom_Nygren_Lind_Resebyrå_1800x1200
<
>

Rom, staden på sju kullar, har lämningar från antiken och det romerska imperiet såväl som från medeltiden, renässansen och barocken. Njut av vacker arkitektur som borgen Castel Sant’Angelo, triumfbågen Konstantinbågen, Pontustemplet och den charmiga stadsdelen Trastevere. Pittoreska gator, gränder, kullerstenar och piazzor kantar staden, likväl som stora torg.

Colosseum i Rom – gladiatorernas arena

Klassiska attraktioner Colosseum ger en bild av gladiatorernas kamp i arenan på romartiden, Peterskyrkan ger en mäktig känsla av att vandra i samma fotspår som arkitekterna Donato Bramante och Michelangelo, medan Spanska Trappan erbjuder en stunds avkoppling från dagens shoppingbestyr och ger en utmärkt chans att se på förbipasserande folk.

Unika resetips om resor till Rom i Italien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.