Sardinien

Gå barfota på de vita sanddynorna och känn den varma sanden smeka fötterna. Hör bruset från det kristallklara havsvattnet och känn doften från den enastående skaldjurspastan. Segla till Costa Smeralda- kusten eller ta en golfrunda med magnifik utsikt. Välkommen till Italiens näst största Ö, Sardinien.

klarblått_hav_yacht_Sardinien_1800x1200_Nygren_Lind_resebyrågrotta_med_människor_Sardinien_1800x1200_Nygren_Lind_resebyråklippbad_Sardinien_1800x1200_Nygren_Lind_resebyrålagun_med_klarblått_hav_Sardinien_1800x1200_Nygren_Lind_resebyråResor_till_Sardinien_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Sardinien_Segla_Nygren_Lind_ResebyråVacker_Naturbild_Sardinien_1800x1200_Nygren_Lind_Resebyråmat_och_vin_Sardinien_1800x1200_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Sardinien_Småstad_Nygren_Lind_ResebyråResor_till_Sardinien_Snorkla_Nygren_Lind_Resebyråresor-till-sardinien---strand---nygren-lind-resebyråturkos_hav_Sardinien_1800x1200_Nygren_Lind_resbyråGolf_hand_med_boll_på_green_1800x1200_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Sardinien erbjuder många upplevelser sätt för sin lilla yta, här finns aktiviteter för alla åldrar. Ta en dagsutflykt till den berömda hamnen i Porto Cervo, ät en svalkande glass med barnen på stranden eller avnjut en smakrik vinprovning på en trevlig vingård. Här finns en rustik matkultur med mycket delikatesser, Pecorino-osten är vår favorit.

Spela golf med en magnifik utsikt i Sardinien

Det talas mycket om Sardiniens spektakulära golfklubbar. Pevero golfklubb har utsetts till den finaste klubben med sin hisnande och vackra utsikt. Omges av lyxhotell, storslagen arkitektur, designerbutiker, hälsocenter och restauranger av världsklass. Ta sedan ett svalkande dopp och upptäck en av Sardiniens många små charmiga städer. Här lovar vi att doften från en makalös skaldjursrätt retar aptiten när du går i de färggranna gränderna.

Unika resetips om resor till Sardinien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.