Sicilien, medelhavets största ö med fyra miljoner invånare, erbjuder en sagolik, romantisk atmosfär över hela ön. I de pittoreska små byarna går det att vandra runt i timmar på kullerstensgator. Avnjut en äkta italiensk espresso på torget och avsluta dagen vid ett glasstånd med en svalkande gelato i handen.

Resor_med_sol_och_bad_till_Sicilien_i_Italien_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_i_Italien_till_Sicilien_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_i_Italien_till_Sicilien_Gelato_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_i_Italien_till_Sicilien_Etna_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_i_Italien_till_Sicilien_Espresso_med_Nygren_Lind_ResebyråResor_i_Italien_till_Sicilien_Citronträd_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Högt belägen med en slående utsikt, ligger den drömlika staden Taormina – fylld med italiensk charm och kulturhistoriska sevärdheter. Här besöker du den berömda storkyrkan, katedralen och många lokala, mysiga restauranger. Tröttnar du på den slående utsikten finns linbanan tillgänglig som tar dig ner till medelhavet på fem minuter. Välkommen till Siciliens östkust!

Bestig vulkaner på Sicilien!

Omges av palmer, citronträd, hibiskusblommor och färgglada parasoll, njut av semestern på stranden i Giardini-Naxos. Är strandhäng inget för dig har Sicilien många aktiva krater som går att besöka. Ett tips är att gå en guidad tur med en vulkanguide. En helt fantastisk upplevelse! 20 minuter bort ligger även den berömda Alcantarafloden (Golla Dell’Alcantra). Den går utmärkt att svalka sig i under en varm sommardag.

Unika resetips om resor till Sicilien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.