Venedig i nordöstra Italien är ett perfekt resmål för en weekendresa endast 2,5 timmar med flyg från Sverige. Ingen lämnas oberörd av denna fascinerande labyrint till stad på vatten. Du förförs av den romantiska atmosfären och bekantar dig med stadens trollbindande historia på nära håll i en egen gondol.

Resor_venedig_kanal2_Nygren_Lind_resebyrå Resor_venedig_gondoltur_Nygren_Lind_resebyrå Resor_venedig_gondoljär_Nygren_Lind_resebyrå Resor_venedig_gondol3_Nygren_Lind_resebyrå Resor_venedig_mode_Nygren_Lind_resebyrå Resor_venedig_pizza_Nygren_Lind_resebyrå Resor_venedig_kultur_Nygren_Lind_resebyrå
<
>

Du blir aldrig mätt på allt Venedig har att erbjuda. Stadens vackra byggnader, enastående mat och fascinerande kultur förtrollar dig fullständigt. När du glider fram längs kanalarena i din egen gondol med egen gondoljär i hatt, randig tröja och svarta byxor – luta dig tillbaka och ta in stadens fascinerande historia på nära håll. Enligt många är det ett under att staden är kvar så skynda dig dit!

Sommartid i Venedig

Nyfikna tar sig till de smala gränderna som gömmer pampiga kyrkor och historiska byggnader. Ta med karta – Venedigs inre tvärgator beskrivas som charmerande labyrinter. Hotell finns i alla klasser men toppa gärna resan till Venedig med en lyxig upplevelse i ett 1300-talspalats nära Markusplatsen. Reser du hit sommartid så ta ut till Lidos långa, sköna stränder för ett svalkande dopp! Ön ligger i Venedigs lagun och har ett lugnare och mer semesterortsliknande tempo.

Unika resetips om resor till Venedig

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.