Dubrovnik är idealiskt att åka till över en långhelg. Den charmiga staden ligger fint belägen mellan de vackra vikarna. Upplev kontrasterna mot de kala bergen och det blåa havet. Strosa runt på de små trånga gränderna, se de gamla kyrkorna eller vandra på stadsmuren som erbjuder ett härligt promenadstråk.

Resor_till_Dubrovnik_i_Kroatien-Båt_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dubrovnik_i_Kroatien-middag_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dubrovnik_i_Kroatien_hav-med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dubrovnik_i_Kroatien_hus-med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dubrovnik_i_Kroatien_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_Dubrovnik_i_Kroatien_port-med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Längst ner i södra Kroatien hittar vi Dubrovnik, en spännande blandning mellan nytt och gammalt. Terrakottafärgade tegeltak, bastanta stenmurar och dem vita, vindlande kalkstensgränderna blir effektfullt mot det blåa Adriatiska havet. Avnjut ett dopp i havet, en snorkeltur eller hyr en båt. Det finns mycket att göra i en av världens finaste städer!

Upptäck Dubrovnik via marmorgatan Stradun

En fantastisk utsikt väntar på den två kilometer långa ringmuren som sträcker sig runt den gamla staden. Här finns även små mysiga fik och dryckesstånd om så begäret behagar. Ta er vidare till den berömda huvudgatan Stradun, med det vackra marmorgolvet och de fina butikerna, gör er redo för shopping. Utbudet av bra restauranger med hög kvalitet finns det gott om på sidogatorna. Här finns även barer, pizzerior och bagerier.

Unika resetips om resor till Dubrovnik

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.