På kartan liknar Istrien en hjärtformad halvö. Kan vara ett tecken som visar varför så många blir kära i Istrien. Storslagen och orörd natur, frodiga och bördiga slätter, mysiga landsbygdhotell, restauranger med bondgårdskänsla besöks flitigt av konstnärliga resenärer från hela världen. Kustens stränder bjuder in till lata dagar med sol och bad.

Resor_till_istrien_Kroatien_landsbygd_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_istrien_Kroatien_stad_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_istrien_Kroatien_skärgård_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_istrien_Kroatien_rovinj3_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_istrien_Kroatien_rovinj2_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_istrien_Kroatien_rovinj_med_Nygren_Lind_Resebyrå Resor_till_istrien_Kroatien_med_Nygren_Lind_Resebyrå
<
>

Vad sägs om Tryffeljakt i Paladini? En mycket omtalad och populär upplevelse som måste bokas långt i förväg och som är säsongbetonad. Besök Rovinj på västkusten. En genuin och pittoresk hamn by och Istriens absolut populäraste attraktion. Ett oförglömligt besök med många härliga intryck. En eftermiddagsresa med båt tar dig till skärgårdens 14 öar där de mest populära öarna är Sveta Katarina och Crveni Otok.

Istriens mångsidighet och kontraster ger alla besökare en gåva

Kontrasterna på Istrien är många och ingen lämnar den hjärtformade halvön oberörd. Få glömmer – många reser tillbaka. På en spännande dagstur kan du uppleva Postajna grottan med världens enda bevarade grott-slott i Europa. Önskas en unik matupplevelse med lokala skaldjursrätter och nyfångad fisk, är restaurangen Konoba Bruna ”the Place” – men glöm inte att beställa bord i förväg. Kroatien har en lång tradition av vinodling så passa på att smaka högklassigt lokala viner.

Unika resetips om resor till Istrien i Kroatien

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.