En stad full av cyklar, kanaler med båtar och mysiga fik. Om du vill testa på livet som lokalbefolkningen lever ska du testa egg Benedict med hollandaisesås som är den typiska holländska brunch rätten. Efter en god brunch, är det en god idé att ta sig ut på Amsterdams gator och kanske gå på någon av marknaderna som finns.

Resor-till-Amsterdam-med-Nygren-Lind-Resebyrå---cyklar Resor-till-Amsterdam-med-Nygren-Lind-Resebyrå---kanal-och-hus Resor-till-Amsterdam-med-Nygren-Lind-Resebyrå---kanaler-båtar Resor-till-Amsterdam-med-Nygren-Lind-Resebyrå---tulpaner Resor-till-Amsterdam-med-Nygren-Lind-Resebyrå---kanaler Resor-till-Amsterdam-med-Nygren-Lind-Resebyrå---cykel Resor-till-Amsterdam-med-Nygren-Lind-Resebyrå---tåg
<
>

Amsterdams Spui Floden har mycket att visa, så ta dig på en båt och se Amsterdam ur ett nytt perspektiv. Vid kanalen kan du hitta Bloenmanmarkt, vilket är blommarknaden som består av stånd som flyter i kanalen. Där kan du köpa bland annat tulpanfrön och på så sätt få med dig ett vackert minne av Amsterdam hem.

Besök Vondelpark i Amsterdam

Ta dig runt i staden som holländarna gör – hyr en cykel. Du ser mycket av Amsterdam och kommer nära allt och alla. Besök Vondelpark, för gratis föreställningar. Vondelpark är Amsterdams mest kända park. Testa de holländska ostarna Gouda, Edam och Leiden på Bruit café. Upplev historien om Anne Frank i huset med samma namn. Det väcker mycket känslor och är full av historia som berör.

Unika resetips om resor till Amsterdam

Ring oss! Vi hjälper dig med att lägga upp ett program som är skräddarsytt för just dig och ditt resesällskap.